Tudástár – fizetős anyagok

Olcsó, de értékes tudásanyagok 

Kis lépés a piacodnak, de nagy lépés a vállalkozásodnak. 🙂

BIQ-Book- A tuti árajánlat az Árak ásza - ászok ára árazási online tréning aranyóra bónusza

A tuti árajánlat

Hogyan készíts olyan árajánlatot, ami nemcsak informatív, hanem felkelti az ajánlatkérő érdeklődését is, és növeli esélyeidet a konkurenciával szemben? A Business Intelligence Book (BIQ-Book) sorozat egyik legnépszerűbb darabja 2.500 Ft. Megrendeléshez csak kattints a képre!

Árképzés és távhitek - az Árak ásza - ászok ára árazási online tréning aranyóra bónusza

Árképzés és tévhitek

Melyek a leggyakoribb tévhitek, amelyek abban gátolnak, hogy megkérd a terméked árát, és áll a versenyt a konkurenciával? A Business Intelligence Book (BIQ-Book) sorozat fontos darabja 1.500 Ft. Megrendeléshez csak kattints a képre!

Mit adj ingyen?

Az ingyenesség jó csali, de komoly probléma, ha nem jól alkalmazod - és hozzászoknak a látogatóid. Mit tehetsz, hogy okosan használd ki? A Business Intelligence Book (BIQ-Book) sorozat értékes darabja 1.500 Ft. Megrendeléshez csak kattints a képre!

Cash-flow és likviditás

Cashflow-kimutatás 1

Ez a táblázat az alapokat tartalmazza, vagyis arra jó, hogy elkezdd követni a pénzmozgásaidat. Naprakészen láthatod, mennyi pénzed van. Az alapszintű táblázat ára: 2.000 Ft. Megrendeléshez kattints a képre!

Cashflow-kimutatás kkv-knak 2

Cashflow-kimutatás 2

Ez a kimutatás már nemcsak arra jó, hogy a bejövő és kimenő pénzforgalmadat kövesd, hanem a kintlévőségeidet is figyelni tudod benne. A haladó szintű táblázat ára: 3.000 Ft Megrendeléshez kattints a képre!

Cashflow-kimutatás 3

Az alap- és a haladó verzióban már követted a pénzed, és a kintlévőségeidet is. A profi változatban tervezni is tudod a pénzmozgásokat. A profi szintű táblázat ára: 5.000 Ft Megrendeléshez kattints a képre!

error

Tetszik az oldal? Terjeszd az igét!