Komplex tanácsadás

A komplex tanácsadás lényege, hogy meglehetős állóképesség kell hozzá. Fizikailag és szellemileg is.

Ugyanis bármibe fogunk, egy komplex tanácsadás időbe és még több agytornába kerül. A minimum a két óra és az ötletroham. A végén azt fogod érezni, hogy a fejedben csak a káosz van, mert minden zsizseg benne. Cserébe viszont ott lesz a fény is az alagút végén. (Amikor pedig alszol rá egyet – kettőt – , akkor úgyis minden a helyére kerül a fejedben.)

A komplex tanácsadásból is kétfélét választhatsz:

Komplex kistanácsadás

Ennek időtartama jellemzően 4 óra – azaz egy fél nap, a 2 órát azonban mindenképpen meghaladjuk.

A fejben zsezsegést ugyanúgy érezni fogod – vagyis ebben az esetben csak az időből kapsz kevesebbet, a kapott tanács mélysége, hasznossága ugyanakkora.

Komplex nagytanácsadás

A lényeg semmit sem változik, csak az időtartam: a komplex nagytanácsadás egész napos sztori. Átlagosan 6 óra, de inkább több – a 4 órát pedig tutira meghaladjuk.

A komplex nagytanácsadásra tehát sok szakmai dologgal kell felkészülni, ezen kívül pedig egy napi élelemmel is. És előtte való éjszaka lehetőleg jól aludd ki magad. (Komolyan beszélek!)

Ezekre a témákra ajánlott a komplex tanácsadás:

 • üzleti modell építés
 • üzleti terv megalapozása
 • folyamatátvilágítás
 • folyamatkidolgozás
 • cashflow-tanácsadás
 • cégátvilágítás (minden területre egy-egy nap)
  • marketing
  • értékesítés
  • pénzügyek
  • szervezeti hatékonyság
  • munkafolyamatok stb.

A komplex tanácsadás ára

A komplex tanácsadás ára a tanácsadással eltöltött időtől függően változik.

A komplex kistanácsadás ára (3-4 óra):

65.000 Ft/alkalom

A komplex nagytanácsadás ára (6-8 óra):

85.000 Ft/alkalom

Nem is olyan apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül. Mint ilyen fizetési kötelezettséggel jár a Ptk. vonatkozó rendelkezései szerint. Ezen kívül vonatkozik még rá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alátartozik. Eszerint az elektronikus úton leadott megrendelések, jelentkezések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a jelentkezéstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@zsebedremegyek.hu címen).

(De ennyi. Ezen felül a megrendeléssel fizetési kötelezettséget is vállaltál.)

A szerződést a megrendelési űrlap kitöltésével és az “Ez kell nekem!”, az “Ezt kérem!” vagy az “Ez a legjobb!” gomb megnyomásával Himer Csilla egyéni vállalkozóval kötöd (3231 Gyöngyössolymos, Kiss Ignác út 9). A jelentkezés után azonnal visszajelzést küldök a megrendelésről az adataiddal, valamint elküldöm a fizetési információkat és az átutalásról szóló számlát.

error

Tetszik az oldal? Terjeszd az igét!